Skip to content

Commercieel / Financieel medewerker

Nederland, Gelderland, VurenFynanch

Functieomschrijving

Wil jij je ontwikkelen als onze nieuwe Lease Specialist?

Wij hebben een nieuwe uitdagende functie als “commercieel/financieel medewerker” binnen de leasetak van Kleyn Group BV (Fynanch BV). Bij Kleyn zijn we toonaangevend in het verbinden van vraag naar en aanbod van gebruikte bedrijfswagens. Daardoor kunnen wij ondernemers wereldwijd verder op weg helpen met een duurzamer wagenpark én innovatieve mobiliteitsservices. Een van de speerpunten in de strategie van Kleyn is het verder uitbreiden van de eigen lease en shortlease tak. 


Jij bent als collega van Fynanch gelijk onderdeel van de grote “Kleyn” familie. Omdat wij begrijpen dat jij (nog) niet alles weet van leasing, bieden wij jou de ruimte om je verder te ontwikkelen. Je werkt nauw samen met de algemeen manager die samen met jou de processen verder zal optimaliseren en digitaliseren. Heb jij een beter idee? Dat horen wij graag. Onze ambitie is om de aankomende jaren onze processen te optimaliseren en digitaliseren. Daar hebben wij jouw hulp hard bij nodig. Wij werken met de diverse leveranciers portals en wij maken zelf gebruik van Carwise.


Geen dag is hetzelfde!

Ben jij een ster in organiseren? Weet jij je hoofd koel te houden als er zoveel dingen tegelijk op je af komen? Beginnen je handen te jeuken bij het idee dat jij samen met jouw manager een afdeling mag digitaliseren en optimaliseren? Geeft het jouw voldoening als alles goed loopt en jij klanten hebt geholpen met de juiste leasevorm en verzekering? Kun jij een gezonde dosis humor waarderen? Ben jij nauwkeurig en analytisch maar toch ook nog communicatief? Ben je er eentje van ‘opgestroopte mouwen’? Dan is Fynanch bij jou in de juiste handen en zoeken wij jou!


Al vroeg (wat is vroeg?) kom jij goedgehumeurd ons kantoor binnen. Via de computer bekijk jij hoe het staat met de huidige aanvragen en binnenkomende aanvragen. Fynanch staat niet stil. Terwijl jij op het punt staat om nog een kop koffie te halen voor jezelf en collega’s gaat de telefoon alweer. Vragen over verzekeringen en shortlease stromen binnen. Jij weet niet overal gelijk een antwoord op, maar je weet hoe je met de klanten kan praten zodat jij de tijd hebt om het een en ander uit te zoeken en toch eindelijk die kop koffie te halen. Jij hebt een aangeboren organisatorisch talent. Daardoor kun je makkelijk het hoofd koel houden en prioriteiten stellen. Jij bent in staat om Fynanch samen met de manager te laten ontwikkelen naar de beste leasemaatschappij voor bedrijfsvoertuigen.

Vereisten

Wie wij denken dat past (maar misschien kan jij ons overtuigen dat jij beter past)

 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd.
 • Legt makkelijk contact met andere afdelingen, klanten en leveranciers.
 • Je beheerst de talen Nederlands en Engels goed.
 • Je hebt minimaal een werk en denkniveau op MBO niveau of daarboven.


Wat krijg jij allemaal van ons;

 • Een prettige en informele werkomgeving in een platte organisatie waar je in korte tijd veel kan leren over alle aspecten die te maken hebben met leasing en shortlease van bestelwagens, Trucks en Trailers. 
 • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.
 • Flexibele werktijden.
 • 29 vakantiedagen.
 • Salaris dat past bij jouw ervaring en de functie. 
 • Twee keer paar jaar een bonus.
 • Een vrijdagmiddag borrel.
 • Je werkt in een internationale omgeving. 

of

Vragen over deze functie?

Stuur een bericht naar pz@kleyn.com.

Solliciteren bij Kleyn in 5 stappen

Stap 1

Je stuurt ons je CV en je motivatie.

Stap 2

Als wij denken dat je bij ons past nemen wij contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Stap 3

Is de kennismaking van beide kanten bevallen? We praten graag nog eens met je verder in een tweede gesprek.

Stap 4

Als jij dé kandidaat bent voor de vacature doen we je een contractvoorstel.

Stap 5

Aan de slag! Welkom bij Kleyn.